Loading...

Constructies

De Flex Raadgevende ingenieurs

Meer dan constructeurs

Studio Flex adviseert u bij het ontwerpen van een doelmatige constructie. We treden op als adviseur en als onderdeel van een ontwerpteam begrijpt Studio Flex dat het om meer gaat dan het vertalen van een Programma van Eisen in een ontwerp.

Bij twijfel of voor alle zekerheid kunnen we uw constructief plan technisch beoordelen of het wel in orde is. Primair gaat het om constructieve veiligheid, maar daarnaast ook om (technische) duurzaamheid. Daarnaast kan Studio Flex u volledige ontzorgen waarin we uitvoeren ook de bouwkunde, bouwfysica en installatie begrepen is.

CONSTRUCTIEF ONTWERP

Optimalisatie

PLANBEOORDELING


Meer raadgevende diensten

Bij Studio Flex vinden we de samenwerking belangrijk , het gaat niet alleen om het resultaat maar ook om het proces. Bouwen is voor mensen en met mensen. Het gaat erom een gemeenschappelijk doel te vinden waar we samen aan werken, om zo het beste resultaat te bereiken.

Als raadgevende ingenieur leveren we onze bijdrage aan de vraag van onze opdrachtgevers en we doen dit met oog voor de kwaliteit van de bebouwde omgeving. We zijn enerzijds en dienstverlener en hebben tegelijkertijd een sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid.