Loading...

CONSTRUCTIEBEREKENINGEN

RAADGEVENDE FLEX CONSTRUCTEURS
Home / Diensten  / CONSTRUCTIEBEREKENINGEN

Onze constructeurs begeleiden u bij het ontwerpen van een doelmatige constructie. We treden op als adviseur, maar ook als onderdeel van een ontwerpteam. Bij Studio Flex begrijpen we namelijk dat het vaak om meer gaat dan het rechtlijnig vertalen van een Programma van Eisen in een ontwerp. Primair gaat het om constructieve veiligheid, maar daarnaast ook om de technische duurzaamheid.

We leveren alle mogelijke constructieberekeningen, maar kunnen bijvoorbeeld ook uw constructief ontwerp technisch beoordelen op de kwaliteit. Daarnaast kan Studio Flex u volledig ontzorgen bij de realisatie van uw ruimte of gebouw, waarbij we de draagconstructie centraal stellen in het ontwerpproces.

CONSTRUCTIEF ONTWERP

Onze constructeur ontwerpt samen met de architect en aannemer. Door vroeg in een ontwerpfase constructieve principes te implementeren kan het meest efficiënt een realistisch gebouw gerealiseerd worden.

CONSTRUCTIEF BEREKENEN

Constructieve berekeningen zijn essentieel bij bouw- en verbouwprojecten. Voor een omgevingsvergunning en ook voor de uitvoering. Studio Flex levert alle benodigde constructie berekeningen als overzichtelijke rapportages.

CONSTRUCTIEF ADVISEREN

Onze constructeurs kunnen meedenken en adviseren in constructieve vraagstukken, op locatie of op afstand. Zo kan er altijd de beste oplossing gevonden worden voor ieder probleem.

DE WENSEN

Uw wensen staan centraal. We maken hierin geen onderscheid tussen een constructieberekening voor een muurdoorbraak in een woning, of het ontwerp van een volledige draagconstructie van een kantoorgebouw: we bieden maatwerk op alle niveaus.

HET REKENWERK

Onze kundige constructeurs en ingenieurs starten het rekenwerk. Alle producten worden helder gerapporteerd, zodat niet alleen voor u, maar ook voor bijvoorbeeld een gemeente het werk inzichtelijk is. Heldere communicatie zorgt namelijk voor betere projectresultaten.

HET RESULTAAT

Wanneer een opdracht is afgerond denken veel partijen klaar te zijn en trekken hun handen ervan af. Studio Flex niet. Een constructeursopdracht is altijd een onderdeel van een groter project. Wij blijven betrokken om andere partijen te faciliteren het totale project een succes te laten worden.

BEHOEFTE AAN EXCLUSIEVE DIENSTEN Dan bent u bij Studio Flex aan het juiste adres!

Bij Studio Flex vinden we samenwerking belangrijk, het gaat niet alleen om het resultaat maar ook om het proces. Bouwen doe je voor mensen, met mensen. Het gaat erom een gemeenschappelijk doel te vinden waar we samen aan werken, om zo het beste resultaat te bereiken. Zo worden de sterkste gebouwen gerealiseerd.

Wanneer u zonnepanelen op uw dak gaat plaatsen, controleren wij de draagconstructie. Wanneer er versterkingen nodig zijn doen wij hierin aanbevelingen. Onze producten voldoen standaard aan de eisen gesteld voor Scope 12, maar uiteraard kunnen we ook enkel een Quick Scan leveren.

Wij kunnen benodigde berekeningen voor een muurdoorbraak altijd snel leveren, zodat onnodige vertraging in de bouw of bij een vergunningsaanvraag voorkomen kan worden.

De bestaande constructie moet getoetst worden en een nieuwe constructie moet ontworpen worden. De beste oplossing wordt bedacht, rekening houdende met alle aspecten.

Het vergroten van uw woning vraagt om extra aandacht. Vaak gaat het om een uitbreiding van uw leefruimte, de woonkamer. De constructie van de uitbouw wordt hier optimaal op afgestemd.

Voor de constructie van uw nieuwe huis of bedrijfspand kunnen we u volledig ontzorgen. Door onze brede samenwerking met ontwerpers en andere ingenieurs realiseren we één geïntegreerd totaalontwerp.

Wilt u onze informatiebrochure ontvangen? Laat hier uw e-mailadres achter en wij sturen deze vrijblijvend op!

Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van het vliegtuig.Uw e-mailadres wordt niet gebruikt voor spam of contactlijsten.