Loading...

UITBREIDING WOONRUIMTE IN OEGSTGEEST

Aanbouw Oegstgeest

Aanbouw Oegstgeest
VÓÓR AFBEELDING
Hier kunt u de situatie vóór de uitbreiding te zien.
Aanbouw Oegstgeest
CONCEPT AFBEELDING
The concept afbeelding van het ontwerp
Aanbouw Oegstgeest
KWALITEITSCONTROLE
Bij Studio Flex zorgen we er altijd voor dat alles gaat zoals gepland.
Project Details

Locatie: OEGSTGEEST

Jaar: 2013

Project type: UITBREIDING VAN PAND

Status: GEREALISEERD

Kleine aanpassingen kunnen grote veranderingen brengen. Met deze gedachte wordt de woonkamer van een rijtjeshuis in Oegstgeest verbouwd tot riant woonvertrek met meer ruimte en comfort.

Het ontwerp versterkt de relatie tussen tuin en woonkamer en biedt de woonruimte door verschillende duurzaamheids maatregelen meer comfort.

Comments(0)

    Geef een reactie


     Vorige  Alles Volgende