Loading...

ONTWERP KANTOORINDELING TE APELDOORN

Kantoor Indeling

Project Details

Locatie: APELDOORN

Jaar: 2016

Project type: RUIMTE INDELING

client: CAIRN REAL ESTATE

In de huidige situatie wordt men bij binnenkomst direct geconfronteerd met traditionele kantoor “hokjes”. De uitstraling van het kantoor verandert door haar op moderne wijze ruimtelijk te openen. Zonder de ruimtelijkheid te verliezen ontstaat er door de inrichting en functieverdeling een natuurlijke scheiding binnen de ruimte. De positie van de entree van het kantoor resulteert in een bepaalde geluidsdruk op deze plek.

De open werkomgeving wordt onderverdeeld naar verschillende concentratieniveaus, om de kwaliteit van het werken te faciliteren; de positie van de entree heeft dan ook als uitgangspunt hiervoor gediend. Binnen een open ruimte ontbreken echte gangen. De inrichting en het ontwerp faciliteren bepaalde looproutes, waardoor het kantoor en haar oppervlakte optimaal benut kunnen worden en er onnodige overlast voorkomen wordt.

Comments(1)

Geef een reactie


 Vorige  Alles Volgende