Loading...

RENOVATIE ONTWERP

Renovatie Poolcenter

Renovatie Poolcenter
VÓÓR AFBEELDING
Hier kunt u zien hoe het eerst was.
Renovatie Poolcenter
INTERIEUR VÓÓR
Foto van de binnenkant van de ruimte vóór de renovatie ontwerp.
Renovatie Poolcenter
NIEUWE INTERIEUR
Impressie van het nieuwe interieur.
Project Details

Locatie: LELYSTAD

Jaar: 2013

Project type: RENOVATIE

Status: ONTWERP

Het huidige poolcentrum kan verdeeld worden in verschillende zones. De meeste ruimtes is bestemd voor de pooltafels. Daarnaast is er een zitgedeelte bij de bar (met zowel tafeltjes, stoelen als barkrukken), een plek waar gedart kan worden eneen rokersruimte (afgezonderd van het geheel door middel van een zwarte wand met klapdeuren). In het renovatie ontwerp speelt flexibliteit een belangrijke rol. De ambitie voor flexibiliteit komt voort uit de wens het poolcentrum te kunnen aanpassen aan verschillende doelgroepen.

Voor de renovatie van het poolcentrum is er een nieuw indeling van de ruimtes ontworpen. De doelstellilng was om het rokersgedeelte meer te betrekken bij de rest van het poolcentrum en deze ruimte zelf op te knappen zodat dit niet alleen een ruimte is waar gerookt kan worden, maar ook een ruimte waar mensen kunnen darten, tv kijken, ‘chillen’ in lounge sets en aan de shisha kunnen. Aandachtpunt is door middel van kleine ingrepen het interieur van het poolcentrum te verbeteren. Binnen dit project is er ook gekeken naar de ambitie en criteria voor de financiële haalbaarheid.

Comments(0)

    Geef een reactie


       Alles Volgende