Loading...

ARCHITECTUUR

DE FLEX ARCHITECTUUR
Home / Diensten  / ARCHITECTUUR

Studio Flex is een multidisciplinair architectenbureau in Den Haag. Wij ontwerpen om de beste oplossing op elk vraagstuk te bieden. Om dit doel te bereiken starten we met een goed gesprek, zodat we goed weten wat u verwacht. Door specialisten in een vroege fase aan elkaar te koppelen, zorgen we voor realistische planvorming. Op die manier kan het beste ontwerp gecreëerd worden dat voldoet aan alle wensen.

1. Gesprek

Het ontwerpproces begint als een dialoog met de opdrachtgever.

2. Ontwerp

In onze architectuur staat het doel centraal om de kwaliteit van leven tot het uiterste te brengen.

3. Resultaat

Door onze flexibiliteit waarborgen we dat vastgestelde doelen behaald worden, indien nodig, passen we ons aan.

HET GESPREK

Het ontwerpproces begint als een dialoog met de opdrachtgever. Door aandachtig te luisteren naar de wensen van de opdrachtgever kunnen we een Programma van Eisen opstellen. We gaan in gesprek over de technische, financiële en duurzame mogelijkheden. Zo kunnen we werken aan een ontwerp dat verwachtingen overtreft!

HET ONTWERP

In onze architectuur staat het doel centraal om de kwaliteit van leven tot het uiterste te brengen. Dat begint door ruimtes te ontwerpen waar mensen zich prettig voelen. Door klassiek vormgeven te combineren met slimme technologieën kunnen we intelligente, hightech ruimtes met een duurzaam karakter realiseren. Hiermee creëren we gezondere leefomgevingen, waar de gebruikers optimaal kunnen genieten.

HET RESULTAAT

Vanaf de eerste schets tot en met de bouw aan toe overleggen wij met onze opdrachtgevers. Door onze flexibiliteit waarborgen we dat vastgestelde doelen behaald worden, indien nodig, passen we ons aan. Zo kunnen onze opdrachtgevers altijd de beste prestatie verwachten die bij het project past.

BEHOEFTE AAN EXCLUSIEVE DIENSTEN Dan bent u bij Studio Flex aan het juiste adres!

Bij Studio Flex vinden we een goede samenwerking tussen verschillende specialisten essentieel. Het gaat niet alleen om het resultaat, maar ook om het proces. Bouwen doe je voor mensen, met mensen. Het gaat erom een gemeenschappelijk doel te vinden waar we samen aan werken, om zo het beste resultaat te bereiken. Onze architecten zijn er niet om gebouwen te ontwerpen voor tijdschriften.

Als architect vertalen wij de vraag van onze opdrachtgevers in iets concreets. En dit doen we met oog voor de kwaliteit van de bebouwde omgeving. We zijn enerzijds een dienstverlener, maar dragen tegelijkertijd een sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het spanningsveld tussen creatie en context zien we dan ook als onze enige echte uitdaging

Een “Starchitect” ontwerpt voor eigen ego. De “Flexarchitect” ontwerpt met mensen voor mensen. Bij Studio Flex is er niet een “Star” maar een “Constellation”.

In onze architectuur staat de kwaliteit van leven tot het uiterste brengen centraal. Dat begint door ruimtes te ontwerpen waar mensen zich prettig voelen. Dus niet van buitenaf, zoals veel andere architecten. Bij ons blijft het niet bij mooie plaatjes, maar wij realiseren gebouwen die hun waarde echt bewijzen als ze staan.

Door onze eerst analytisch te focussen op het proces in plaats van het resultaat, kunnen we door onze flexibiliteit goed in te zetten de beste resultaten behalen.

Wilt u onze informatiebrochure ontvangen? Laat hier uw e-mailadres achter en wij sturen deze vrijblijvend op!

Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van het Kopje.Uw e-mailadres wordt niet gebruikt voor spam of contactlijsten.