Loading...

DE FLEX VISIE

KWALITEIT VAN LEVEN TOT HET UITERSTE BRENGEN

Door onze flexibiliteit kunnen we aanpassen op elke situatie en als de beste presteren waardoor elk project een succes is.

Het kantoor van Studio Flex in Den Haag kenmerkt zich door creatief denken, een sterke teamgeest en een drive om enkel tevreden te zijn met de allerbeste oplossingen. ‘Ons team van architecten, ingenieurs, designers en vastgoedadviseurs werkt vanuit passie, is grensverleggend en innovatief. Studio Flex kan als onafhankelijke partij binnen het bouwproces in alle fases actief zijn, van initiatief tot gebruik. Naast de traditionele ontwerpproducten koppelen we ook het creatieve ontwerp- en denkproces aan adviserende dienstverlening, om tot absoluut maatwerk te komen. Mensen in Nederland bevinden zich voor ongeveer 80% van de tijd in een gebouw. De directe invloed van vastgoed op ons leven is dus enorm! Nadenken over het uiteindelijke gebruik van een ruimte, geeft ons voldoening.
Architectuur als tool om het beste resultaat te bereiken, in elke context. Studio Flex ontwerpt intelligente, hightechgebouwen met een duurzaam karakter. Onze missie is om gezondere leefomgevingen te creëren door toepassing van slimme technologieën. Naast nieuwbouwprojecten is Studio Flex ook actief binnen renovatie- en transformatieprojecten. Voor leegstaand vastgoed waarbij de potentie (nog) niet goed inzichtelijk is, maken wij een ontwerp dat écht bij de toekomstige gebruiker past. Transformatie kent namelijk vele voordelen. De omgeving van een betreffend pand is al tot wasdom gekomen: algemene voorzieningen in de buurt zijn aanwezig, groengebieden zijn ontwikkeld, net als de openbare infrastructuur, parkeervoorzieningen, winkels en scholen. Dat is voor de eventuele toekomstige gebruikers uiteraard erg gunstig.’

Waarom kiezen voor Studio Flex?

De beste

Bij Studio Flex doen we niet aan een minder slechte aanpak. U krijgt altijd de beste prestatie die bij u past.

De Passie

We hebben echt passie in wat we doen. Dat is goed terug te zien in de uitstekende relatie met onze klanten.

De Aanpasbaarheid

Elke persoon en elk project is anders. Door onze flexibiliteit kunnen we ons aanpassen in elke situatie.

Ontmoet De Flexers

Onze flexibele organistatie van architecten, ingenieurs, designers en vastgoed adviseurs heeft passie. Niet alleen voor vastgoed, maar voor het leven als geheel.
Rodrigo Lima

Hallo & Welkom!

Op een gedreven en creatieve manier verleg ik graag mijn grenzen en neem ik elke uitdaging aan.

Rodrigo Lima
Eigenaar
Camille Wiekenkamp

Aangenaam!

De maatschappelijke relevantie van bouwkundige ontwikkelingen heeft mij altijd al geïntrigeerd.

Camille Wiekenkamp
Eigenaar
Ramone de Bruin

Ha

Mijn inspiratie haal ik graag uit verschillende tijdperken en ik gebruik zowel ambachtelijke als moderne technieken bij de realisatie van ideeën.

Ramone de Bruin
Interieur Stylist
Lenno Toet

Hey!

Integraal ontwerpen kan alleen met de juiste berekeningen.

Lenno Toet
Constructeur
Bekijk de mogelijkheden