Loading...

DE FLEX BLOG

LAAT JE INSPIREREN

Welkom Aimée Schoon

Deze week is ons team versterkt door de komst van Aimée Schoon. Zij wil hier in eerste instantie meer leren over wat een ontwerpbureau doet. Daarnaast wil ze vooral graag dingen leren op gebied van communicatie en zal ze meewerken aan verschillende lopende projecten. De stage heeft een duur van 10 weken.

  VERTEL EENS IETS OVER JEZELF EN JE OPLEIDING? 

  Mijn naam is Aimée Schoon. Ik ben 20 jaar oud en kom uit Den Haag. Momenteel zit ik in mijn derde leerjaar van de opleiding interieur adviseur op het Hout-en Meubilerings College. In mijn vrije tijd kun je mij het meeste vinden op de hockeyvelden van HDS. 

  WAAROM STUDIO FLEX?

  Studio Flex is nu mijn derde stage van deze opleiding. Mijn eerste stage was bij een architectenbureau en mijn tweede stage was in een woonwinkel. Ik ben er achter gekomen dat ik alles behalve een verkoper in een woonwinkel ben en wilde eigenlijk zo snel mogelijk weer terug naar een ontwerpbureau. Stagemarkt.nl heeft mij hierin geholpen en zo ben ik bij Studio Flex gekomen. Dit bedrijf liet projecten zien die mij aanspraken en zo heb ik voor Studio Flex gekozen. 

  WAT ZIJN JE VERWACHTINGEN?

  Het bedrijf is erg op communicatie gericht, dus ik verwacht en hoop dat deze stage mij op dat gebied zal sterken. Ook lijkt het mij leuk om bij projecten betrokken te zijn, om echt goed te kunnen ontdekken hoe een project nou eigenlijk tot stand komt. 

  AAN WAT VOOR PROJECTEN ZOU JE HET LIEFSTE WILLEN WERKEN BIJ STUDIO FLEX?

  Dat maakt mij echt niks uit. Zolang het uitdagend is vind ik alles interessant. Ik vind zelfs het schrijven van kleine blogs al leuk omdat ik me dan onbewust meer verdiep in projecten en trends. Altijd handig!

  WAT ZIJN JE PLANNEN NA JE STAGE?

  Na deze stage zal ik nog anderhalf jaar deze studie volgen en dan hopelijk ook afronden. Daarna wil ik er een paar maanden tussen uit, de wereld ontdekken. Dan volgt er een HBO studie maar welke dat gaat zijn, daar moet ik nog even achter komen.