Loading...

ZELFBOUWKAVEL DEN HAAG

Villa van Beek

LOCATIE: DEN HAAG

JAAR: 2019

PROJECT TYPE: NIEUWBOUW WONING

STATUS: DEFINITIEF ONTWERP

Voor een kavel van het Deelplan 20 heeft Studio Flex een definitief ontwerp en interieurontwerp mogen maken voor een vrijstaande woning. Deze woning gaat bestaan uit twee lagen.
We hebben een moderne villa ontworpen waar wij met veel plezier aan gewerkt hebben. Het was voor ons een leuk project met een uitdagende constructie om het glas een zwevend effect te geven.
Voor de begane grond is er een open ruimte ontworpen waar koken en wonen gecombineerd kan worden. De keuken bestaat uit een kastenwand met kookeiland en heeft een moderne en strakke look gekregen door de witte kleur en houtlook te combineren. Aan het kookeiland is een houten eettafel geplaatst met plek voor 6 personen waar gezellig gegeten kan worden. Hier tegenover is een moderne haard geplaatst die voor een warme en gezellige sfeer in de ruimte zorgt. Er is een hoekbank geplaatst om met elkaar te kunnen zitten en lekker tot rust te komen.
Op de eerste verdieping zijn twee ruime en luxe slaapkamers ontworpen waar heerlijk geslapen kan worden. Beide slaapkamers bieden entree naar het dakterras. Ook is er een ruime walk-in room ontworpen met een mooi uitzicht. Aan de achterzijde ligt een ruime, luxe badkamer. Previous Next