Loading...

Services

KENNISINTEGRATIE BINNEN DE BOUWSECTOR IS ESSENTIEEL
Home / Services

“Maatwerkadvies vraagt om een ontwerpende insteek. Er is immers maar één oplossing de beste.”

In ieder advies gaat het om het beperken van risico’s en het herkennen van kansen. Om tot de ontwikkeling van vastgoed over te gaan, dient initiatief genomen te worden. Hoe sterker dit initiatief ingezet wordt, des te sterker het uiteindelijke projectresultaat is.

Reeds in een vroeg stadium biedt Studio Flex door het inzetten van haar marktkennis, brede professionele netwerk en haar ervaring met de modernste technieken, begeleiding in de totstandkoming van strategieën en ontwikkelplannen.

– Conceptontwikkeling
– Ontwerpuitwerking van schets tot oplevering
– Renovatie, Transformatie

Innovatie en kwaliteit begint bij het ontwerp. Architectuur is meer dan enkel het esthetisch vormgeven en visualiseren van een gebouw. Architectuur biedt meer: een creatief denkproces, toepasbaar binnen de bebouwde omgeving. Onze ontwerpers en adviseurs gebruiken dit creatieve denkproces om al het werk daadwerkelijk op maat te kunnen leveren. Uw wensen vormen de eerste kaders van de opdracht. Daarnaast biedt de context van elk project een aantal belangrijke randvoorwaarden. Geldende wet- en regelgeving kunnen u bijvoorbeeld beperken in de mogelijkheden.

Maar ook bouwconstructieve, of installatietechnische karakteristieken van een object kunnen hun beperkingen opleggen. Óf juist mogelijkheden bieden. Studio Flex is door haar begrip en beheersing van de leidende randvoorwaarden in staat om van de initiatief- tot de bouwfase creatief om te gaan met dergelijke complexe vraagstukken. Dit voorkomt onnodige werkzaamheden aan onrealistische voorstellen en biedt de mogelijkheid beperkingen om te zetten in kansen.

– Geïntegreerd ontwerp
– Energieprestaties
– Circulaire processen

Steeds meer mensen, met groeiende behoeften. Een wereldbol als voorraadpot, gevuld met grondstoffen. Dat we er anders mee om moeten gaan is zeker. Dat we vast willen houden aan een comfortabele leefstijl ook. Het slim, kritisch en realistisch omgaan met veranderende processen en producten om tot de beste oplossingen te komen, dát is duurzaamheid: oplossingen voor de lange duur. Door duurzaamheid niet te zien als een last, maar het te integreren als structurerend element, kan elk projectresultaat verbeterd worden.

Niet alleen de kwaliteit van een proces of product kan zo verhoogd worden, ook risico’s worden beperkt. Net als de aarde zelf, kent een opdracht altijd haar eigen ‘grondstoffen voorraad’. Technologische ontwikkelingen bieden de middelen om deze voorraad optimaal te kunnen benutten. Studio Flex staat middenin het technische kennisveld, de bron van innovatie. Door op de hoogte te blijven van de meest actuele technieken en ontwikkelingen is Studio Flex in staat om maatoplossingen te bieden, denkend aan de toekomst.

waarom kiezen voor studio flex?

Het beste resultaat

Bij Studio Flex doen we niet aan een minder goede aanpak. We gaan altijd voor de beste prestatie die bij u past.

De passie

Wij hebben écht passie voor wat we doen. Nieuwsgierig en ambitieus staan wij open voor elke uitdaging.

De aanpasbaarheid

Ieder persoon en elk project is uniek. Door onze flexibele houding en brede vakkennis kunnen we ons binnen elke context optimaal aanpassen.

Gratis onze informatiebrochure ontvangen Laat hier uw e-mailadres achter en wij sturen deze vrijblijvend op!

Please prove you are human by selecting the truck.Uw e-mailadres wordt niet gebruikt voor spam of contactlijsten.