Loading...

Welkom Dominika

Home / Geen categorie / Welkom Dominika

VERTEL EENS WAT OVER JEZELF EN JE OPLEIDING?

 

Mijn naam is Dominika, ik ben 19 jaar oud en ik kom uit Polen. Ik zit in mijn tweede jaar op MBO Utrecht. Ik doe opleiding middenkaderfunctionaris bouwkunde richting design en vormgeving.

 

WAAROM STUDIO FLEX?

 

Studio Flex werd aanbevolen door een docent van mij. Het leek mij een interessant bedrijf met een fijne sfeer en een gezellige werkomgeving, wat ik erg belangrijk vind.

 

WAT ZIJN JE VERWACHTINGEN?

 

Ik wil graag voor mezelf kijken hoe het in het echt te werk gaat en of het echt iets voor mij is. Daarnaast wil ik natuurlijk meer leren over het interieur design, hoe verschillende tekenprogramma’s werken en hoe je in een team goed samen kan werken.

 

WAT VOOR PROJECTEN ZOU JE HET LIEFST AAN WILLEN WERKEN BIJ STUDIO FLEX?

 

Ik ben al een aantal jaar geïnteresseerd in architectuur en ik wil hier mijn toekomstige beroep van maken. Ik vind het leuk om met het interieur te spelen en wil graag betrokken zijn in projecten waarbij ik mezelf verder in die richting kan ontwikkelen.

 

WAT ZIJN JE PLANNEN NA JE STAGE?

 

Na mijn stage ben ik van plan om mijn opleiding in leerjaar 3 al af te ronden. Omdat ik na MBO nog geen architect kan worden wil ik daarna graag doorstuderen om mijn kennis te verrijken en mijn skills verder te ontwikkelen.