Loading...

WELKOM TERUG ELISA

Home / Geen categorie / WELKOM TERUG ELISA

Sinds begin deze week is Elisa weer terug bij ons op kantoor. Zij had vorig jaar al stage bij Studio Flex gelopen en wilde voor haar volgende stage graag weer bij ons terugkomen.

LEUK OM JE WEER TERUG TE ZIEN ELISA! WAAROM HEB JE ERVOOR GEKOZEN OM NOG EEN STAGEPERIODE BIJ ONS TE KOMEN WERKEN?

Ik ben terug gekomen omdat ik het de vorige stage erg naar mijn zin heb gehad en ik kansen kreeg om zelfstandig te werken en mezelf verder te ontwikkelen. Dit hoop ik deze stage ook weer te kunnen doen.

WAT HEB JE VORIGE STAGE BIJ ONS GELEERD?

Tijdens mijn vorige stage heb ik vooral geleerd om de kennis die ik op school heb opgedaan, over te brengen in de praktijk en dus echt bezig zijn met interieurprojecten en deze vanaf begin af aan mee te maken. Ook ben ik veel bezig geweest met andere programma’s dan waar ik normaal zelf mee werk, zoals Photoshop.

WAT ZIJN JE VERWACHTINGEN VOOR DEZE PERIODE?

Deze periode wordt iets anders voor mij, omdat ik deze periode mijn proefexamen doe. Ik verwacht dat ik naast mijn proefexamen ook veel bezig ga zijn met interieurprojecten en meer verantwoordelijkheid hier in krijg.

HEB JE INMIDDELS AL IETS MEER KIJK OP WAT JE NA JE OPLEIDING ZOU WILLEN DOEN?

Ik weet na mijn vorige stage zeker dat ik bezig wil zijn met het ontwerpen van interieurs en hier mee zou willen werken. Ik ben nog aan het kijken naar vervolgopleidingen, maar ik weet zeker dat ik eerst minimaal een jaar wil gaan werken.

ZOU JE STUDIO FLEX BIJ TOEKOMSTIGE STAGIAIRES AAN KUNNEN RADEN, ZO JA WAAROM VOORAL?

Ik zou Studio Flex zeker aanraden als stageplek, omdat ze je hier de ruimte geven om zelfstandig aan de slag te gaan met een opdracht en je eigen ideeën verwerkt kunnen worden. Ze staan open om je dingen te leren en je te laten groeien in je vaardigheden.