Loading...

WELKOM TERUG JACKIE KOENE

Home / Interieur / WELKOM TERUG JACKIE KOENE

Sinds begin deze maand is Jackie Koene (links op de foto) weer bij ons terug op kantoor. Zij had vorig jaar al stage bij Studio Flex gelopen maar wilde voor haar volgende stage graag bij ons terugkomen. Samen met Fleur Lieftink zal zij ons team gedurende 10 weken komen versterken.

Leuk om je weer terug te zien Jackie! Waarom heb je ervoor gekozen nog een stageperiode bij ons te komen werken?

Ik ben teruggekomen bij Studio Flex omdat ik de werksfeer erg prettig vind en ik vorige periode veel heb geleerd. Doordat ik nog een periode hier kom stage lopen kan ik mezelf meer verdiepen in de projecten en daarin verder groeien.  

Wat heb je tijdens je vorige stage bij ons geleerd? 

Hoe een ontwerpproces bij een architect gaat ten opzichte van het ontwerpen bij een interieuradviseur. Ik ben ook verbeterd in mijn Photoshop skills. Ik heb geleerd, dat je bij het ontwerpproces niet na een paar schetsen al klaar bent. Je kijkt juist altijd welke mogelijkheden er nog meer zijn zodat je nog betere of creatievere oplossingen kunt vinden.     

Wat zijn je verwachtingen voor deze periode?

Dat ik meer verantwoordelijkheid krijg in de projecten zodat ik deze meer kan uitwerken. Ik verwacht ook meer bij het opstellen van offertes en facturen betrokken te worden. 

Heb je inmiddels al iets meer kijk op wat je na je opleiding zou willen doen?

Ja, ik zou na deze opleiding een deeltijdstudie willen volgen en daarnaast gaan werken. Welke deeltijd studie ik wil volgen weet ik nog niet precies, maar ik denk wel iets in deze richting. 

Zou je Studio Flex bij toekomstige stagiaires kunnen aanraden, zo ja waarom vooral?

Ik zou dit stageadres zeker aanraden, omdat je hier heel veel kunt leren en kunt groeien in je vaardigheden. Ze geven je ook goed de ruimte om je uit te leven in een project of opdracht, zodat je jouw eigen ideeën ook goed kan verwerken en je daarin ook serieus wordt genomen. Ze staan open voor jouw creativiteit en vaardigheden, zeker een aanrader dus!